Wat we bieden

Als verzekeringsmakelaar zoeken wij voor de klant op een onafhankelijke manier naar de beste verzekering op de markt.

Wij bepalen zelf met welke verzekeringsmaatschappijen wij in zee gaan daarmee kunnen wij u een breed gamma van verzekeringsproducten aanbieden zonder dat wij onze onafhankelijkheid verliezen.

Marcel Caenen Verzekeringen heeft al meer dan 50 jaar de know how op het vlak van verzekeringen en bankwezen dit voor particuliere en bedrijven.

Ons team van hoogopgeleide medewerkers zorgt voor de meerwaarde van ons kantoor en staan u graag bij voor al uw verzekeringstechnische en bancaire vragen.

De doelstelling van ons kantoor is het leveren van een volledige financiële dienstverlening (verzekeringen, bankverrichtingen, beleggingen en kredieten) naar particulieren, zelfstandigen en bedrijven.

VERZEKERINGEN

Ben ik voldoende verzekerd ? Betaal ik geen te hoge premie ?

Wij zijn erkend als “onafhankelijke verzekeringsmakelaar” . Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar voor het plaatsen van uw verzekeringen. Zo kontakteren wij ook andere verzekeringsmaatschappijen en gaan voor de klanten steeds op zoek naar de polissen met de ruimste waarborgen tegen de meest voordelige voorwaarden. Uw belang komt steeds op de eerste plaats, vanaf uw eerste telefoontje tot en met de uitbetaling. Door al uw polissen bij ons te groeperen kiest u voor eenvoud, zekerheid en financieel voordeel.

BANKVERRICHTINGEN

Betaal ik niet teveel kosten op mijn zichtrekening ?

Met onze bonus-banking onderscheiden we ons van alle andere bankeninstellingen. AXA betaalt u voor elke verrichting die u zelf doet via de telefoon, uw computer of aan een AXA-automaat. Ter illustratie : u krijgt 20 cent per overschrijving die u zelf verwerkt.

BELEGGINGEN

Hoe beleg ik rendabel ? Hoe schat ik mijn risico in ?

Wij bekijken uw financiële situatie en of u al dan niet enig risico wil nemen. Wij helpen u kiezen tussen tal van formules, rekening houdend met uw wensen en tevens met oog voor diversificatie en fiscale optimalisatie. , om zo uw kapitaal te laten groeien. Zoals u reeds in de vorige uitgaves van “t nieuwsje” hebt kunnen vaststellen zijn wij gespecialiseerd om via beleggingen uw vermogen op een zo gunstig mogelijke manier met zo weinig mogelijk successierechten bij uw overlijden over te dragen naar uw nabestaanden. Maar ook op de vraag om nog een voldoende inkomen te hebben bij uw pensioen, hebben wij een passend antwoord

KREDIETEN

Hoe realiseer ik mijn woondroom ? Hoe financier ik mijn auto ? Wie helpt mij financieel een zaak op te starten ?

Een krediet ga je niet zomaar aan. Wij helpen u graag uw persoonlijke of professionele droom te verwezenlijken. Wij analyseren uw project en bekijken uw terugbetalingsmogelijkheden. Omdat we standaardoplossingen ontoereikend vinden, werken wij graag een voorstel op maat uit. Daarenboven staat AXA gekend als de maatschappij met scherpe rentevoeten op leningen, zowel voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven.