Partners

Onze partners

Over onze partners

Kwaliteit primeert

Ons kantoor werkt op zelfstandige basis. Zowel voor de bank- als voor de verzekeringsactiviteiten. Een goede keuze van de partners, verzekeringsmaatschappijen en bank, is dan ook van het grootste belang om een duurzame zakelijke relatie met ons cliënteel en met deze partners te bekomen.

Als erkend verzekeringsmakelaar hebben wij de wettelijke bevoegdheid een agentencontract af te sluiten met alle verzekeringsmaatschappijen welke actief zijn op de Belgische markt en die de distributie van verzekeringen doen via makelaars. Het voordeel voor ons kantoor is dat de waarborgen en de premie steeds kan vergeleken worden tussen deze maatschappijen, opdat het cliënteel de beste prijs / kwaliteitsverhouding kan aangeboden worden voor hun verzekeringsaanvraag.

Voor onze bankactiviteit werken we samen met Axa-bank. Axa, wereldwijd de 3e vermogenbeheerder, bekleedt in België de 5 de plaats op de bancaire markt. De laatste jaren groeit het marktaandeel gestaag, zowel wat betreft beleggingen als kredieten. Axa is geen meeloper meer. Een vooruitstrevende politiek met innoverende producten, samen met een blijvende uitstekende solvabiliteit is de leuze die Axa Bank en de Groep Axa hoog in haar vaandel voert.