Historiek

borstbeeldDe basis van ons huidig kantoor werd gelegd door Marcel Caenen senior (*20/04/1923, +25/01/1971) midden van de jaren 50.

In de afgelopen jaren zijn wij geƫvolueerd naar een kantoor met 8 medewerkers. Wij zijn actief in de markt van particuliere-en K.M.O.-verzekeringen. Tevens kan u terecht voor uw bancaire producten, beleggingen en kredieten bij ons AXA bankagentschap.

Onze onafhankelijkheid laat ons toe verzekeringscontracten van verschillende verzekeringsmaatschappijen,afhankelijk van prijs- en kwaliteit, aan te bieden. De vrije keuze is steeds gegarandeerd.

Om de professionele service aan ons groeiend aantal cliƫnteel te kunnen blijven waarborgen, was in de loop der jaren een uitbreiding van onze kantoorruimten noodzakelijk en op 11 december 1995 namen wij de burelen op de Populierenlaan in gebruik.

Verdere groei noodzaakte ons opnieuw om intrek te nemen in grotere kantoorruimtes. Op Maandag 31 januari 2011 namen wij onze huidige burelen in gebruik. U bent er van harte welkom.