AXA Homebanking “DE NIEUWE VERSIE”

AXA Bank heeft een nieuwe versie van homebanking gelanceerd.

Klik daarvoor op de groene knop.
Opgelet voor phishing: u hoeft zich niet opnieuw te registreren of persoonlijke bankgegevens door te geven!

Homebanking

Opgelet

Internet Explorer 6, 7 en 8 worden niet meer ondersteund
Vanaf 29 oktober ondersteunen we de verouderde versies van de webbrowser Internet Explorer niet meer om aan te melden in homebanking. Gebruikt u toch nog een verouderde versie? Stap dan zo snel mogelijk over naar een recentere versie van Internet Explorer of een andere browser.

Hoe kan ik de versie van mijn browser opzoeken?

Safety First

Geef nooit persoonlijke bankgegevens door per e-mail of telefoon!

Krijgt u een e-mail die eruitziet alsof die van AXA Bank komt waarin ze vragen om op een link te klikken om uw persoonlijke bankgegevens in te voeren? Dat heet phishing: ze ‘vissen’ naar uw geheime gegevens. Ga daar nooit op in!

Of krijgt u een telefoontje zogezegd van AXA Bank maar misschien ook van een webshop of een computerfirma en vragen ze naar uw elektronische handtekening aangemaakt met uw kaartlezer? Dat heet dan weer vishing en ook in dat geval geldt de gouden regel: geef nooit persoonlijke bankgegevens door en zeker nooit uw elektronische handtekening!

Krijgt u toevallig toch zo’n verdachte e-mail of een telefoontje? Blijf rustig, antwoord niet op de vragen en breng zo snel mogelijk uw AXA Bankagent op de hoogte. Rechtstreeks bellen naar het contact center van AXA Bank op +32 3 286 66 55 kan ook. Of u stuurt een mailtje naar phishing@axa.be.

Uw kaartlezer

Gebruik uw kaartlezer enkel en alleen om aan te loggen in AXA homebanking en verrichtingen te ondertekenen. AXA Bank zal u nooit vragen om iets te ondertekenen dat u zelf niet hebt aangevraagd en dus ook nooit om persoonlijke codes door te geven via telefoon of mail!

AXA Bank: Hoe aanloggen in de nieuwe homebanking?

Bekijk hier de eenvoudige instructies!